Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Biochrom hoitoaine 1000 ml

Hinta:35.00 €55.00 €

REQUAL BIOCHROM HOITOAINE 1000 ml

Valkaiseva, elvyttävä ja kiiltoa lisäävä hoitoaine vaaleille ja muun värisille turkeille

Biochrom vaalentaa ja lisää turkin kiiltoa. Se soveltuu parhaiten valkoisille ja harmaille turkeille, mutta tuotetta voidaan käyttää myös mustille ja muun värisille turkeille, ilman, että se vahingoittaa turkin omaa väriä.

Tuotteen sisältämät ainesostat kuten HIDROXIDE-ACID ja RE EXENTYAL, kasvisuutteet, vitamiiniöljyt, minaralisuolat sekä hivenaineet kirkastavat ja ravitsevat turkkia sekä lisäävät kiiltoa, huolehtien myös hellävaraisesti ihosta.

Tuotteen sisältämien laadukkaiden öljyjen ansiosta kuten jojoba-, manteli- ja pellavaöljyn ansiosta Biochrom takaa poikkeuksellisen hienon tuloksen muodostamalla kosteuttavan kalvon karvan pintaan, pehmentäen ja kiillottaen karvaa.

Säännöllisesti käytettynä Biochrom auttaa pitämään turkin vaaleana, ja ehkäisee värimuutoksia.

Käyttö:

Suositeltava sekoitussuhde on 1 tasainen ruokalusikallinen hoitoainetta 1 litraan kuumaa vettä. Sekoita liuosta kunnes hoitoaine on liettynyt hyvin veteen. Suositeltavaa sekoitussuhdetta ei tule ylittää.

Hoitoainetta suositellaan käytettäväksi raakana vain pienille kellastuneille alueille.

Levitä hoitoaineseos tasaisesti, shampoolla pestyyn, märkään turkkiin, puristele hoitoaineliuosta karvaan, niin, että se levittyy hyvin, kampaa turkki. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia ja huuhtele se lopulta huolellisesti pois runsaalla lämpimällä vedellä.

Pakkauskoko 1000 ml. Hoitoaine on väriltään sini-violettia. 

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Mikäli ainetta pääsee silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla haalealla vedellä. Mikäli silmäoireita esiintyy tulee kääntyä eläinlääkärin puoleen. Ei lasten ulottuville. 

Tuotteen paino: 1 kg