Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Biovit Oil suojaava hoitoöljy 500 ml

Hinta:58.65 €69.00 €

BIOVIT-OIL

Korjaava ja suojaava hoitoöljy

Erittäin tehokas hoitoöljy ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta. Vaikutuksen voi nähdä välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Korjaa karvan vaurioita, auttaa ylläpitämään karvan luonnollista tasapainoa ja tekee turkista vahvemman ja elinvoimaisemman. Erinomainen kaikille roduille ja  karvalaaduille turkin ja ihon ehkäisevään hoitoon sekä suojaamaan ympäristön haittavaikutuksilta.

Sisältää Re Complex-yhdisteen sekä aprikoosinkiviöljyä, jotka ravitsevat turkkia ylläpitämällä karvan luonnollista terveyttä, kiiltoa ja keratiinitasapainoa.

Käyttö:

Voidaan käyttää sellaisenaan tai laimennettuna lämpimään veteen. Laimentamattomana käytetään karvan suojaamiseen ja haaroittumisen estämiseen sekä pitkän turkin nyytittämiseen. Voidaan hieroa turkkiin edistämään karvan kasvua sekä pehmentämään liian karkeaa ja helposti katkeilevaa karvaa. Voidaan käyttää myös hoitoaineeseen lisättynä (laimennettuna 1rkl 100 ml:aan lämmintä vettä) tehostamaan hoitavia ominaisuuksia sekä estämään takkuuntumista; pesun jälkeen hauteena huonokuntoisen karvan hoitamiseen (2-4 rkl laimennettuna 100ml:aan lämmintä vettä) ; voidaan myös suihkuttaa päivittäin turkkiin ravitsemaan ja tasapainottamaan turkkia (laimennettuna 1:1).

Soveltuu laskeutuvaturkkisille roduille esim. kiinan harjakoira, lhasa apso, shih tzu jne

Pakkauskoko 500 ml