Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bio-plus hoitoaine 1000 ml

Hinta:50.00 €56.50 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk
BIO-PLUS-HOITOAINE

Kaikille turkkilaaduille sopiva monikäyttöinen ja nopeavaikutteinen hoitoaine.

Bio-Plus korostaa turkin luonnollista kauneutta ravitsemalla, korjaamalla ja vahvistamalla karvaa. Suojaa turkkia ilmansaasteiden aiheuttamilta vaurioilta. Sopii erityisesti takkuuntuneelle ja vaurioituneelle turkille. Tekee turkista helppohoitoisen ja auttaa saamaan pitkästä turkista kauniisti laskeutuvan.

Sisältää Re Complex -yhdistettä, joka ravitsee ja suojaa turkkia, sekä atsuleenia, joka hoitaa karvaa ja antaa sille upean kiillon. Sisältää myös karvaa tasapainottavaa ja ihoa kosteuttavaa sakkariinia.

Bio-Plus hoitoaineessa on UV-suoja.

Käyttö:
Voidaan käyttää huonokuntoiseen turkkiin sellaisenaan pesun jälkeen. Hiero tuotetta käsiin ja levitä huolellisesti pestyyn, pyyhekuivaan turkkiin. Laimennus: sekoita 1-2 tasaista ruokalusikallista hoitoainetta tilkkaan kuumaa vettä (ravista sekoituspulloa voimakkaasti, että hoitoaine liukenee). Täytä lopuksi pullo haalealla vedellä (n. 1 litra). Levitä pestyyn, pyyhekuivaan turkkiin ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Molemmilla käyttötavoilla turkki huuhtaistaan pikaisesti siten, että osa aineesta jää turkkiin. Hoitoaine liuos voidaan tehdä myös vannaan, ja valella hoitoaineliosta turkkiin.

Laimennettua hoitoaineliuosta voidaan myös suihkuttaa turkkiin kuivauksen yhteydessä ylläpitämään turkin kosteutta sekä helpottamaan harjausta. 

Pakkauskoko 1000 ml.