Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eläinten shampoot, hoitoaineet ja muut tuotteet tarjouksessa!

Eläinten shampoot ja muut hyvinvointi- ja hoitotuotteet löytyvät tältä sivulta tarjouksessa. Päivitämme sivua jatkuvasti. Tarjouksessa olevat tuotteemme ovat yleensä poistotuotteita tai kampanjatarjouksia. Näin haluamme tarjota mahdollisuuden kokeilla laadukkaita eläinten hoitotuotteita myös erittäin edullisesti! Verkkokaupastamme tilaus on helppoa ja turvallista ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

PetSilkin normaalihintaisten (22 eur/473 ml) shampoiden ja hoitoaineiden litrahinta on 46,50 eur. ReQualin shampoot myydään pääsääntöisesti 1000 ml pulloissa, joten hinta on helposti verrattavissa. 

Alennetut tuotteet

Katso kaikki tarjoukset täältä.

Alekoodit

Julkaisemme välillä alekoodeja, jotka ovat voimassa vain pari päivää kerrallaan. Alekoodilla voit saada ostostesi loppusummasta 10-20 % pois tai vaikkapa ilmaiset toimituskulut! Alekoodien etu vaihtelee kampanjan mukaan.

Mistä saan alekoodeja?
Alekoodeja löydät seuraamalla meitä Facebookissa tai liittymällä postituslistallemme.

Uuden asiakkaan ale

Oletko tilaamassa ensimmäistä kertaa? Uusille asiakkaillemme tarjoamme aina uuden asiakkaan alen, joka on 5 euroa. Alennuksen saat, kun tilaat sivuiltamme ensimmäisen kerran ja tilauksesi ylittää 50 euroa. Alennus lasketaan normaalihintaisista tuotteista. Uuden asiakkaan alekoodi: ALE1